Skab stor synlighed ude som inde

Fortæl dit budskab på den rette måde, i de rette farver og i det rette format 

Fra idéudvikling til produktion af det færdige resultat. Hos Mark & Storm har vi stor erfaring med hele processen, og du er derfor i trygge hænder fra start til slut, når du skal have lavet skilte, bannere, roll-ups eller andre former for visuelle produkter, der skaber opmærksomhed omkring din virksomhed. 

Casa Nord

Design og produktion af skilte, bannere

Casa Nord

Ejendomsselskab med speciale i byudvikling samt arkitekttegnede rækkehuse. Skiltene bruges primært i salgsfasen, hvor der stilles store krav til kommunikation og synlighed.


Kunde: Casa Nord

Opgave: Design og produktion af skilte, bannere m.m.

Aluwind

Design af messestand

Aluwind

Underleverandør til vindmølleindustrien. Virksomheden har tre primære kundegrupper: Offshore, tårnbyggere og selve vindmøllehuset. Vi opfandt seks forskellige ikoner, som gør det lettere at navigere rundt i de forskellige produkter samt kundegrupper. Ikoner mm blev integreret i virksomhedens messestand.


Kunde: Aluwind

Opgave: Design af messestand, hjemmeside samt redesign af Aluwinds trykte materialer

Ærø Museum

Idéoplæg, design og tryk

Ærø Museum

Udstillingsmateriale til en ny udstilling om Ærø og Ærøboerne. Her er det formidlingen, der er det vigtigste. De enkelte rum har deres egen farve, som er taget med ind i selve designet af skilte og plancher.


Kunde: Ærø Museum

Opgave: Design, produktion samt fremstilling af skilte og plancher på 3 mm aluplader

Ryslinge Tagdækning

Roll-ups

Ryslinge Tagdækning

Den klassiske roll-up med et godt blikfang. "Hvad brænder du for" er blevet et gennemgående tema i virksomhedens bestræbelser på at få dygtige medarbejdere.


Kunde: Ryslinge Tagdækning

Opgave: Design, billedmanipulation samt produktion af roll-ups

Langelands Museum

Plancher

Langelands Museum

Flere af de fynske museer samarbejder omkring vandreudstillingen "Fortiden i fremtiden". Temaet skifter hvert år, og vi har stået for design og produktion af dem fra starten.


Kunde: Langelands Museum

Opgave: Plancher

Svendborg

Museum

Plancher

Svendborg Museum

Kunden ønskede en lidt anderledes måde at præsentere plancherne på, så løsningen blev en slags "pyramide" bygget op i træ med konturskårede plancher spændt op på en trækonstruktion. Resultatet blev en sjov måde at formidle historien på.


Kunde: Svendborg Museum

Opgave: Plancher